Logo
 

Tilmeld dig vores nyhedsbreve herJoomla Extensions powered by Joobi

English menu: 
Select a news topic from the list below, then select a news article to read.
The latest news from the Joomla! Team

Hermed præsenteres selskabets kommende arrangementer.

Medlemskontingentet for er fastsat til 250 kr. og 425 kr. for ægtepar/samboende og kan indbetales direkte til selskabets bankkonto i Nykredit Bank, som har flg. nummer: 5479-0005515898. Husk venligst ved indbetaling at anføre navn og adresse.

Medlemsskab kan også tegnes i forbindelse med foredragene.
Medlemmer af selskabet har gratis adgang til alle foreningens foredrag samt til lån af bøger på biblioteket.
Gæsteentreen er 125 kr. for alle foredrag

Selskabet udgiver endvidere et halvårligt blad "Dansk Tidsskrift for Psykisk Forskning", som udsendes til alle medlemmer.

Vi afholder alle vores foredrag i Frivilligcenter Gentofte, Smakkegårdsvej 71 (ca. ti minutters gang fra Gentofte station).

KOMMENDE AKTIVITETER:

 

Hermed præsenteres selskabets kommende arrangementer.

Medlemskontingentet for 2018 er fastsat til 250 kr. og 425 kr. for ægtepar/samboende og kan indbetales direkte til selskabets bankkonto, som har flg. nummer: 5478-0005515898. Husk venligst ved indbetaling at anføre navn og adresse.

Medlemsskab kan også tegnes i forbindelse med foredragene.
Medlemmer af selskabet har gratis adgang til alle foreningens foredrag samt til lån af bøger på biblioteket. Entré for ikke-medlemmer er 150 kr. Selskabet udgiver endvidere et halvårligt blad "Dansk Tidsskrift for Psykisk Forskning", som udsendes til alle medlemmer.

 

KOMMENDE AKTIVITETER

Foredragene i bliver fremover vil alle blive afholdt på Hellerupvej 24, 1. sal (der er elevator), hvor den internationale skole tidligere har ligget. Det er ca. 5 minutters gang fra Hellerup station.

 

Medlemmer af Selskabet har gratis adgang til alle foreningens foredrag. Entré for ikke-medlemmer er 150 kr.