Logo
 


English menu: 
Torsdag d. 21. februar 2019 kl. 19.00

Foredrag af Rikke Agersted

Fra urgammel tid har de shamanistiske veje hjulpet dem, der søgte hjælp og vejledning. Ikke blot gennem helbredelse med naturens velassorterede urteapotek og magiske medicin, men også med hjælp fra åndeverdenen, naturkræfterne og elementerne. Shamanen var den, der varetog kommunikationen med åndeverdenen og beskyttede lokalsamfundet.

De gamle veje får ny form i det moderne samfund, hvor de tilpasses og forandres i takt med den verden, vi lever i. Det har Rikke Agersted en masse erfaring med efter i mere end 15 år at have arbejdet med shamaner fra Syd- og Nordamerika.

Rikke fortæller om sin egen shamanistiske rejse og deler nogle af sine oplevelser, som blandt andet rummer vejledning fra ånderne, en vision quest (visionssøgning) i Colorado og stor selvindsigt gennem en meget personlig helingsproces, der har åbnet hendes hjerte og skabt et stærkt fundament i livet med masser af balance, kærlighed og overskud. Det er lige præcis disse erfaringer, som Rikke håber, kan inspirere andre til også at tage naturens healende visdom til sig.

I dag har Rikke både klienter i egen klinik og elever, som trænes i den gamle visdom.