Leder du efter en forsvunden person? Er en af dine nærmeste blevet udsat for en forbrydelse, som ikke er blevet opklaret, og vil du gerne vide, hvad der er sket med ham eller hende? I Tv-programmerne ”Fornemmelse for mord” og ”Synske detektiver” prøver clairvoyante medier at finde frem til, hvad der er sket med den pågældende person. I flere tilfælde har det vist sig, at der har været en forbløffende overensstemmelse mellem de clairvoyantes udsagn og det, som rent faktisk er hændt med personen. Desværre har der ikke i nogen af disse udsendelser medvirket psykiske forskere. Dette vil vi gerne gøre noget ved, og i den forbindelse har vi indgået et samarbejde med Lina Rudyte Johansson, som vi har testet og som vi anser for at være et af Danmarks mest lovende unge medier. Hendes evner er medfødte og har gennem tiden udviklet sig. Allerede som barn havde hun klarsynsoplevelser. Hun besidder også evnen til psykometri, dvs. en paranormal ”aflæsning” af indtryk fra fortiden, som er knyttet til bestemte genstande eller fotos.  Lina Rudyte Johansson er i øvrigt også medlem af Selskabet for Psykisk Forskning.

Hvis du har en sag, som du gerne vil have hjælp til at få opklaret, vil vi derfor opfordre dig til at skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Du kan også kontakte os på tlf. 39901029.

Du behøver ikke selv møde op, men kan nøjes med f.eks. at sende os et foto af den person, som du gerne vil vide, hvad der er sket med. Clairvoyancen er gratis, da den sker i forskningsøjemed, men vi kan naturligvis ikke garantere for resultatet. Vi gør også opmærksom på, at vi ikke udpeger potentielle gerningsmænd i tilfælde af at der skulle være sket en forbrydelse.

 

 

red_0664-kopi

Maleri af Britta Westhausen